Oppussing

Har ikke skrevet her inne på en stund fordi jeg har holdt på med oppussing av trapp og entre. Dagene mine de siste to ukene har vært tilbragt vaglet opp på et hjemmesnekret stillas med trappestige oppå der igjen. Kjenner fortsatt melkesyrenog gangsperren i leggene etter denne økten. Entreen min har vært et irritasjonsmoment for meg lenge, samtidig som det har vært en vanskelig ting å begynne på fordi jeg ærlig talt ikke er så glad i høyder. Å stå å jobbe 4 -5 meter over bakken er ikke det morsomste. Men er veldig fornøyd med å være nesten ferdig. Er ferdig med all høyde jobbing, nå gjenstår bare selve trappetrinnene.

housewifeBILDER FRA ENTREEN KOMMER 😉

Har tapetsert og malt veggene i lys grått, hengt opp bilder og diverse pynt, og har malt taket. Det har tatt meg drøye to uker. I mitt hode er alt vanligvis gjort på en helg. Og her går jeg på en smell hver gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *