Archive for the ‘Trender’ Category

Awsome interior shop in Rotterdam, Netherlands

1. mai 2017

This will be in english since I am referring to a wonderful Dutch interior shop I found In Rotterdam. I have been searching this city for cool interior shops for a while now, but never found any. Very strange that I could not find any, but realized that I needed to be more bold and brave in my search.

So I went off my path on Hooghstraat, and went into the wilderness. Ten meter into a side street and I found this gem. Just the most amazing interior shop ever. Beautiful furniture, slightly industrial style, combined with retro, kitch and modern. This place was like home, and I felt the urge to move right in. I loved the fact that they have an online webshop, and I will for sure visit it.

Take a look at some of the things this shop has to offer:

HOMESTOCK

 

Oppussing

26. mars 2014

Har ikke skrevet her inne på en stund fordi jeg har holdt på med oppussing av trapp og entre. Dagene mine de siste to ukene har vært tilbragt vaglet opp på et hjemmesnekret stillas med trappestige oppå der igjen. Kjenner fortsatt melkesyrenog gangsperren i leggene etter denne økten. Entreen min har vært et irritasjonsmoment for meg lenge, samtidig som det har vært en vanskelig ting å begynne på fordi jeg ærlig talt ikke er så glad i høyder. Å stå å jobbe 4 -5 meter over bakken er ikke det morsomste. Men er veldig fornøyd med å være nesten ferdig. Er ferdig med all høyde jobbing, nå gjenstår bare selve trappetrinnene.

housewifeBILDER FRA ENTREEN KOMMER 😉

Har tapetsert og malt veggene i lys grått, hengt opp bilder og diverse pynt, og har malt taket. Det har tatt meg drøye to uker. I mitt hode er alt vanligvis gjort på en helg. Og her går jeg på en smell hver gang.

Cathrine Kullberg og Louisiana Museum of Modern Art

19. februar 2014

Cathrine Kullbergs etter hvert så velkjente finerlamper har nå fått en ny dimensjon etter samarbeidet med Louisiana Museum of Modern Art i Danmark. Dioramaet ‘Land In Between’ ble utviklet som en del av utstillingen New Nordic, og har i løpet av året blitt utstilt flere steder både i og utenfor Europa.

cathrine_Kullberg_louisianaLand In Between viser det mangfoldige landskapet i de komplekse og mystiske områdene som omgir byene våre- Det viser kontrasten, og en slags leken krangel og kamp mellom naturen og det urbane Dioramaet er bygd opp av fem landskapslag i bjørkefiner som er laserkuttet og bundet sammen med en lærsnor (i ekte Cathrine Kullberg stil!). Selve boksen er 70x30x40 cm.

cathrine_Kullberg_louisiana2Catrine Kulberg har også laget en ”mini-lantern-versjon” av dioramaet som man får kjøpt både på Louisiana og andre utvalgte steder. En perfekt, flatpakket julegave!

cathrine_Kullberg_louisiana3

cathrine_Kullberg_louisiana4

Link til http://www.madeinnorwaynow.no/design/

Trender

4. februar 2014

OB-Inside2014

– En viktig trend nå er at folk vil være individuelle og bygge interiøret rundt noe personlig

modern-interiors-interior-design-trends-room-colors-1

Trenden er død når min mor liker den, erklærer svenske Stefan Nilsson, Skandinavias trendguru. Men mor er in.

file_39_KDR-Villa-Romo-787x1024

Mer nostalgi er trendy nå, det du minnes fra barndommen, en dose humor og litt arvegods blandet med det nye.

design-profs-seek-inspiration-deer-interiors

 Fra malingsprodusentenes fargekart til møbeltrekk, fra bruksgjenstander til nips. så befinner vi oss fortsatt helst på 50-, 60- og 70-tallet.

I norden er fargetrenden en blågrønn bølge med sorbetaktige kobbertoner og litt syrlige gulnyanser til. Mens trenden internasjonalt går mer tropisk i fargevalgene.

Årets farge er blågrønn. Fra den lyseste til den nesten sorte. Blå og grønn i skjønn forening. De klassiske fargeneer der jo fremdeles, men det helt hvite skal mykes opp.

Uansett hva du liker er det viktigste at du har en personlig stil. Ikke bare det andre mener, men at du tør å utrykke deg gjennom interiør.